Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus tegi teles näitlejadebüüdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus mängis töömeest, kelle salajane pahe on end riietada naiste riietesse
Staarmetroseksuaal Vaido Neigaus mängis töömeest, kelle salajane pahe on end riietada naiste riietesse Foto: Kanal 2

«Saladused» Kanal 2s tõi ekraanile laulja ja meikari  Vaido Neigause. Neigaus mängis töömeest, kelle salajane pahe on end riietada naiste riietesse. Tema lavapartneriks oli «Ühikarottide» täht Johanna-Maria Parve!

Seekordses saates olid luubi all meeste saladused. Esimene lugu rääkis töömehest, kes armastab end salaja naistepesusse riietada ja koristada. Mis juhtub aga siis, kui naine mehe ebatavalisele hobile  jälile saab?

«Pakkumine oli üllatav,» meenutab Vaido Neigaus hetke, mil teda seriaali mängima paluti. «Olen siiani mänginud vaid koolinäidendites. Näiteks «Lumekuningannas» mängisin Kaid,» mäletab Neigaus.

«Paar päeva enne võtteid sain tekstid kätte. Võttepäev ise oli pikk, rohkem kui 12 tundi,» meenutab Neigaus. «Väga lõbus oli ja nalja sai palju. Ma ei ole kunagi kontsasid kandnud, algul koperdasin seal päris palju,“ muheleb noormees. «Johannaga sujus kõik hästi, ta on lahe ja lõbus inimene.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles