Aleksandra Žeregelja hülgas kallima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega neljas saade; Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja
Tantsud tähtedega neljas saade; Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja Foto: Tiit Mõtus

Näitleja Jan Uuspõllu võluv partner Aleksandra Žeregelja saatest «Tantsud tähtedega» on oma emotsionaalsete naudingute ja hingerahu tipus. Abituriendina kooselu alustanud naine lõpetas enne saadet oma teise tõsisema suhte, et tunda rõõmu vaba ja vallalise staatusest, vahendab Kroonika.

Aleksandra Žeregelja (21) räägib väga hästi eesti keelt. Siin on oluline roll just tantsimisel. Õismäelt lihtsast perest pärit Aleksandra, kelle venelannast ema on lasteaiakasvataja ja ukraina päritolu isa tegeleb kohvimasinatega, ei suutnud varateismelisena trennis eestlasest partneriga alguses sõnagi vahetada. Hiljem aga igavles ta eesti keele tundides, sest tantsupoognaid tõmmates oli ka keel juba suhu saanud.
 
 

Aleksandra, on sul boyfriend olemas?

Praegu ei ole. Olime koos ehk aasta, lahku läksime veidi üle kuu aja tagasi.

See oli su esimene kooselu?

Ei olnud, ma elasin enne seda kaks aastat ühe noormehega. See oli selline teine tõsine suhe.

Mis nihu läks?

Saade jätab nii vähe aega, et mul polekski võimalik eraelule tähelepanu pöörata.

Oled petta saanud?

Eks olen pidanud ka seda kohtama. Aga mulle lihtsalt meeldib, kui inimene on minuga täiesti aus. Ma absoluutselt ei salli valetamist. Kui inimene on kas või ühe korra valetanud, valetab ta ka edaspidi.

Mida sa neist kooselukogemustest õppisid?

Eks ma püüan edaspidi hoolikamalt valida.

Pikemat intervjuud loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles