Rain Lõhmus saab venelannast modelliga lapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapse toob ilmale Raini modellist elukaaslane Tatiana Chemeleva (vasakul), kes on kirjastaja Tiiu Järviste kihlatu Andrei Štšemelevi õde
Lapse toob ilmale Raini modellist elukaaslane Tatiana Chemeleva (vasakul), kes on kirjastaja Tiiu Järviste kihlatu Andrei Štšemelevi õde Foto: Kroonika

LHV panga üks rajajaid Rain Lõhmus (44) peab end taas kurssi viima mähkimise ja teiste väikelapse vajadustega – aprillis saab ta kolmandat korda isaks. Lapse toob ilmale Raini modellist elukaaslane Tatiana Chemeleva (24), vahendab Kroonika.

Rain ja Tatiana kohtusid eelmise aasta augustis Tallinnas, kui muidu Londonis elav neiu Eestit külastas.

Selline graatsia ja iludus nagu Tatiana, kellel on juba praegu ette näidata kõva modellikarjäär, ei jäänud kahe silma vahele Rain Lõhmusele, kes oma eelmisest elukaaslasest Mari-Liis Põdrast oli selleks ajaks juba paar kuud lahus olnud.

Raini ja Tatiana suhe arenes algusest peale tormiliselt ning selle tulemusena tervitavadki nad peagi ka oma esimest ühist last. Paarike elab Tatiana moekooliõpingute tõttu Londonis, kuigi Raini ametlik elukoht on tilluke rikkurite riik Šveits.

Rainil on varasemast kooselust Inga Kolgiga (44) poeg Karl-Johan Lõhmus (14) ja tütar Susanna Lõhmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles