Galerii: Altia Eesti tähistas 20. sünnipäeva!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Altia Eesti 20 sünnipäeva pidulik vastuvõtt leidis aset 21. oktoobril Rahvusooper Estonias. 

Pidulik õhtusöök koos üllatusesinejatega Rahvusooperist Estonia leidis aset Rahvusooperi Sinises saalis.

Külaliste seas olid Sirje Potissepp (Toiduainete Tööstuse Liidu juht), Kaupo Rätsepp (Harku vallavanem), Veronika Portsmuth, Ants Lusti, Maarja-Liis Ilus, Soome Suursaadik Aleksi Härkonen koos abikaasaga, Kristel Nõmmik (ESA president) ja paljud teised.

Peale õhtusööki avanes külalistel suurepärane võimalus nautida Georges Bizet’ maailmakuulsat ooperit  Carmen ning vaheaegadel saada osa Altia Eesti sünnipäevatordist ja suurepärasest tootevalikust.

 
Eesti suuruselt teine alkoholitootja Altia Eesti AS on Soome suurima alkoholifirma Altia Corporation tütarettevõte. Altia Eesti kõige tuntum Eestis toodetud kaubamärk on Saaremaa Vodka, ja ettevõte turustab ka mitmeid tuntud rahvusvahelisi joogibrände nagu näiteks Jack Daniel’s, Amarula, Meukow ja Bowmore.

Ettevõte esindab Koskenkorva vodkat ja Renault’ konjakit, mis on Altia Corporationi tuntuimad kaubamärgid rahvusvahelisel turul. Altia Eesti veiniportfelli juhtivad brändid on Fresita, Chill Out, Tarapaca, Two Oceans ja EJ Gallo.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles