ETV uus meelelahutus-show konkureerib tantsu- ja laulusaatega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Välba
Anu Välba Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

ETV toob 6. novembrist eetrisse uue tele-show «Tippkohtumine», suure pühapäevaõhtuse meelelahutussaate.

Teravmeelse võistluse käigus, kus ülesandeid täidavad tuntud eestlased, saavad uue tähenduse ETV ajaloo kõige naljakamad, veidramad, kämbimad ja lihtsalt uskumatumad saatelõigud ehk tippude tipud.

Stuudios võtavad üksteiselt mõõtu kaks meeskonda, mida juhivad Rohke Debelakk ja Urmas Vaino. Nende ülesandeks on aastatetagune videomaterjal tolmuvabaks kommenteerida, selle järgi, kuidas seab ülesandeid saatejuht Anu Välba.

Tele-show «Tippkohtumine» saatejuht Anu Välba: «Oleme selle saate tegemisel tohutul hulgal materjali läbi vaadanud, väga suure töö on selle juures ära teinud assistent Margit Ossipova. Otsisime televaatajaile üllatusi ja ootamatusi. Et neid retroklippe, mis saates näitamisele tulevad, oleks huvitav ja isegi uskumatu näha, kui tookord toimunule meie praeguses elus tagasi vaadata. Näha saab saatelõike näiteks kahekümne ja kolmekümne aasta tagant, vast kõige «uuemad» videod, mida kasutame, on salvestatud ligi kümme aastat tagasi. Saab näha, kas me mäletame selle aja kangelasi, sündmusi. Ülesanded võistlejatele on seotud äraarvamisega, aga tuleb ka fantaseerida, kommenteerida poolelijäänud videolõiku. Nii et see on ETV vaatajaile üks lõbus ja lahe telemäng!»

Esimene tele-show «Tippkohtumine» toob vaatajate ette Urmas Vaino võistkonnas Mart Juure ja Andrus Kivirähki. Rohke Debelakk on neil vastas koos Andrus Vaariku ja Jaan Rekkoriga.

Järgmistes saadetes panevad end proovile Olav Osolin, Mati Talvik, Heidi Tamme, Kärt Anvelt, Taavi Teplenkov, Tiit Sukk, Monika Tamla, Madis Jürgen, Anu Saagim, Karmel Eikner, Imre Kose, Marek Reinaas jpt.

Tele-show «Tippkohtumine» on ETV eetris seitsmel pühapäevaõhtul algusega kell 20.30 alates 6. novembrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles