Tantsusaatest lahkusid Ott Väli ja Emma-Leena Koger

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega neljas saade; Ott Väli ja Emma-Leena Koger
Tantsud tähtedega neljas saade; Ott Väli ja Emma-Leena Koger Foto: Tiit Mõtus

Saatest «Tantsud tähtedega» lahkusid kolmanda paarina Ott Väli ja Emma-Leena Koger.

Kohtunike tabelit juhtisid Anna ja Mairold (46 punkti), kellele järgnesid Jan ja Aleksandra (44), Stig ja Karina (42), Kati ja Marko (41), Getter ja Ott-Sander (41) ning Ott ja Emma-Leena (29).

Tantsud ja kohtunike hinnangud

Ott ja Emma-Leena, Kati ja Marko ning Getter ja Ott-Sander esitasid ühistantsu tango.

Merle Klandorf: Kahtlemata oli Ott kõige raskemas seisus, sest see on väga mehelik tants ja tema oli ainuke mees, kes oli õppija pool. Veidi rahvatantsulikuks jäi see, lahja oli. Kati ja Marko esitus oli kõige veenvam.

Jüri Nael: Minu jaoks Ott positiivne üllatus, kuigi oleks võinud olla teravam ja täpsem. Kati ja Marko, see pudel pähe - väga üllatav! Marko tegi põhitöö ära, aga Kati läks ilusti kaasa. Getteril mõnus kohalolek ja täpne jalgade töö.

Martin Parmas: Mina ütleks, et Getteri tango polnud üldse Argentiina tango, vaid võistlustantsulik tango. Marko ja Kati - väga vinge, energeetikaga tegite puhta töö. Oti ja Emma-Leena puhul olid rollid vahetunud.

Punktid:

Emma-Leena ja Ott - 4+6+6
Kati ja Marko - 6+7+7
Getter ja Ott-Sander - 5+7+5

Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja - rumba (Whitney Houston «Run to You»)

Martin: Alguses tundus, et Jan ei vaadanud Aleksandrale otsa, vaid pilk kondas mujal partneri peal ringi. Rütm läks veidike ujuma.

Merle: Õlavöö võiks olla natuke eespool. Hea on see, et paar tegi omavahel harmoonilise koostöö. Imestan, et Jan suutis raske rumbarütmi välja tantsida.

Jüri: See oli väga kena tants. Aga liiga palju seisid ja lasid Aleksandral asjad ära teha. Oleks tahtnud näha sind rohkem tantsimas.

Punktid: 7+7+7

Anna Levandi ja Mairold Millert - samba (Angela Via «Baila Baila»)

Martin: Väga uhke number oli, temperamenti oli väga palju. Samba on selline tants, kus põlved võiksid vetruda nii, et jalad lähevad sirgeks. Lõpupoole kippusid kõveraks jääma.

Jüri: Väga-väga lahe number! (Jüri läigatas seejärel Mairoldile klaasitäie vett kaela.) Elu aeg olen armastanud, kui teatraalseid elemente tuuakse sisse.

Merle: Väga meeldis üleminek paaristseenilt tantsustseenile. Muusikas oli üldse kenasti välja tantsida. Põhitehnlised figuurid olid tantsitud hästi.

Punktid: 7+8+8

Stig Rästa ja Karina Vesman - rumba (Sting «When We Dance»)

Merle: See oli öö ja päev võrreldes eelmise saatega. Pikad käed olid nähtaval. Koreograafia oli ilus ja keeruline, millega tulid hästi toime.

Martin: Mul on hea meel, Stig, et oled nende kintsviiulite asemel normaalsed püksid jalga pannud. Soovitan tantsuõpetajalt uurida, mida tähendab kehatöö.

Jüri: Kehatööga või ilma, aga kui teete seda nii veetlevalt ja kirglikult, siis ostaksin selle numbri... Tere tulemast tagasi võistlusse!

Punktid: 8+8+7

Ott Väli ja Emma-Leena Koger - tša-tša-tša (The Coasters «Love Potion No9»)

Jüri: Kui läbi selle protsessi saaks natuke enesekindlust juurde... Kogu selle asja juures oli kole lugu see, et nägu reetis enesekindluse hääbumise kohe välja.

Merle: See läks metsa. Täitsa. Esimene takt oli kohe taktist väljas, ehmatus võeti kaasa ja keskel läks taas sassi. Aga jalad olid tugevalt välja tantsitud.

Martin: Kui seni on kavad õige raskusastmega ja hästi välja tantsitavad olnud, siis siin oli väike ebaõnn.

Punktid: 3+6+4

Kati Toots ja Marko Kiigajaan - samba (George Michael «Faith»)

Jüri: Eks seal oli apsakaid, aga see oli nii armas... Eriti, kuidas Marko luges samme kaasa. Mulle väga meeldivad Marko kavad ja numbri ülesehituse järgi ei oskaks üldse arvata, et tegemist on algajaga.

Merle: Suhteliselt vähe oli rütmieksimusi. Meeldis väga, kuidas tantsisite lahedalt ja rõõmsalt teineteise jaoks. Kodutöö oli hästi tehtud.

Martin: No minu silmad nägid päris palju eksimusi. Kas on vaja teha kava nii keeruline?

Punktid: 7+8+6

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm - rumba (Getter Jaani «Me kõik jääme vanaks»)

Martin: Põnev number. Ott, mul ei ole sinu vastu midagi, aga presenteeri oma kaunist partnerit, mitte ennast. Show koha pealt oli number väga okei. Suutsin tuvastada ainult ühe võistlustantsufiguuri. Muidu Getteril väga ilusad käed, filigraanne.

Jüri: Ma ei saa üldse aru, millest Martin räägib. Kui see number läbi sai, siis oli selline hetk, et ma ei tahtnudki rääkida. See lugu oli väga isiklik, stiilne, maitsekas ja detailne. Aitäh ilusa numbri eest!

Merle: Tahaks nii vaielda Martinile vastu! Mulle meeldis just see, et Ott presenteeris Getteri häid omadusi.

Punktid: 9+9+6

Jan ja Aleksandra, Anna ja Mairold ning Stig ja Karina esitasid ühistantsu tango.

Merle: Väga tasavägised kolm paari olid, raske on hindeid panna.

Martin: Jan ja Aleksandra mulle väga meeldisid. Energia oli olemas ja see püsis lõpuni välja. Väga dünaamiline, huvitavad poosid ja rütmid. Anna ja Mairold - väga põnevad sammukombinatsioonid ja kõige lähedasem tõelisele Argentiina tangole. Stig ja Karina näitasid hooletut elegantsi, tublid.

Jüri: Jaa, ei, mulle tänane saade nii väga meeldib. Meeldis, et see number oli siin lõpus. Suurepärane! Jan - millised poosid, Anna - milline karakter, Stig - millised detailid. Kogu tervik oli võrratu!

Punktid:

Jan ja Aleksandra - 7+8+8
Anna ja Mairold - 8+8+7
Stig ja Karina - 6+7+6

Tänases saates esitavad paarid kolmekaupa ka ühistantsu, milleks on tango. Alguses astuvad loo «Enjoy The Silence» saatel põrandale Ott ja Emma-Leena, Kati ja Marko ning Getter ja Ott-Sander. Saate lõpupoole esinevad laulu «Sweet Dreams» saatel Jan ja Aleksandra, Anna ja Mairold ning Stig ja Karina.

Hea lugeja, kellele hoiad pöialt sina? Kes ei köida sind üldse?

«Tantsud tähtedega» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 20.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles