Indias arreteeriti ärajäänud Metallica kontserdi korraldajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallica liikmed reedel New Delhis pressikonverentsil.
Metallica liikmed reedel New Delhis pressikonverentsil. Foto: SCANPIX

India politsei võttis vahi alla Metallica esmakordselt Indiasse toonud kontserdikorraldajad, sest metal-bändi esinemine jäeti publiku meelehärmiks viimasel hetkel ära.

Politsei arreteeris ettevõtte DNA Entertainment Network neli töötajat eile pealinnas New Delhis kahtlustatuna pettuses ja usalduse kuritarvitamises. Ettevõte keeldus tuhandetele kontserdikülastajatele piletiraha kompenseerimast, vahendas AFP.

Reede õhtul toimuma pidanud kontserdi jättis ära bänd vahetult enne seda, kui nad pidanuks lavale ilmuma. Põhjuseks tõi Metallica julgeolekumured. Kontserdi ärajäämine vihastas fänne, kellest paljud olid seda tundide kaupa oodanud. Väike hulk külastajaid tungis ka lavale ja lõhkus seadmeid.

Korraldajate sõnul jäi kontsert ära tehnilistel asjaoludel. Nende soov kontsert eilsele edasi lükata, luhtus samuti, sest selleks ei saadud võimudelt luba.

Metallica esimene kontsert Indias peaks nüüd aset leidma täna õhtul riigi lõunaosas Bangalore'is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles