Neiud kutsusid Heimar Lengi selga pesema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk.
Heimar Lenk. Foto: .
YouTube`is levib lustakas videolõik poliitik Heimar Lengi jõuluunenäost.

Humoorika filmi autoriteks on maailmarändur Ken Saan ja skandaalne filmimees Andres Maimik.

«Suvel kargas Eesti kummitustelugude autorile Ken Saanile pähe uus idee. Nimelt tahtis ta alustada värske seriaaliga «Kuulsuste unenäod». Ja mina olin loomulikult esimene ohver,» pajatab Heimar Lenk naerdes.

Heimar, kust sinu unenäo idee tuli?

Idee tuli Anu ja Carola suvisest seriaalist «Nädal aega ilma». Ma nägin tegelikult ise peale seriaali vaatamist ilusat und, et korjasin kesklinnast kaks toredat tüdrukut üles ja viisin nad enda juurde koju, et nad puhtaks pesta.

Olin neile linnast ostnud hunniku ilusaid riideid, kuid nad olid nii kasimata, et esmalt tuli nad korralikult minu pool puhtaks küürida.

Minu unistuste naist Saagimit, kehastas tegelikult see blond seal filmis. Kuna Ken ei suutnud Bravuuritari seekord ära rääkida, siis tuli võtta dublant.

Miks seriaal pooleli jäi?

Kenile ja Maimikule tuli vist pettumusena, et keegi peale minu polnud nõus seriaalis kaasa lööma. Kuigi idee oli ju tohutult hea!

Kas tead, kuidas lustakas seriaal jätkunud oleks?

Minu osa lõpus oleks pidanud olema selline klipp, et mina saadan tüdrukud enda poolt minema, aga enne lahkumist küsivad nad minult ka korraks auto võtmeid.

Seejärel lasevad tüdrukud jalga, panevad mu auto pihta ja otsustavad ära sõites, et lähevad Urmas Sõõrumaa juurde ja tõmbavad tema ka tühjaks. Kas pole tore!

«Võib-olla, kui Ken maailma avarustest naaseb, läheb idee veel käiku,» on Heimar optimistlik.

Vaata ka meeleolukat videolõiku! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles