Spielbergile ei meeldinud «Indiana Jonesi» tulnukateema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull». Fotol Harrison Ford ja Shia LaBeouf
Kaader filmist «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull». Fotol Harrison Ford ja Shia LaBeouf Foto: AP / Scanpix

Lavastaja Steven Spielberg avalikustas, et talle ei meeldinud mõte kasutada filmis «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» maaväliseid olendeid.

Filmiseeria austajad kritiseerisid tulnukateemat ja kuigi Spielberg oli idee vastu, soovis ta sõpra George Lucast toetada, kirjutas Empire.

«Ma olen «Indiana Jones 4-ga» väga rahul, kuid mõistan inimesi, kellele ei meeldinud tulnukad, sest mulle ei meeldinud need samuti. Pidasin George'iga nende pärast pikki vaidlusi,» ütles lavastaja.

«Ma ei soovinud, et seal oleks ufod või interdimensioonilised olendid. Kuid olen lojaalne oma parimale sõbrale. Kui ta kirjutab loo, millesse usub, teen filmi nii, nagu ta seda plaanib. Ma eelistan Indy-lugude jutustajana George'i ja ma ei astuks talle kunagi vastu,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles