Tanja Mihhailova toob lavale mundris mehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laulupealinn» - teise otsesaate lavaesine ja -tagune melu, kus konkurentsist langes välja Otepää eesotsas Marju Länikuga. 
Tanja Mihhailova proovis
«Laulupealinn» - teise otsesaate lavaesine ja -tagune melu, kus konkurentsist langes välja Otepää eesotsas Marju Länikuga. Tanja Mihhailova proovis Foto: Viktor Burkivski

Sel pühapäeval on Laulupealinna esindajatel varasemast veidi raskem pähkel pureda - esineda tuleb lausa kahe laulupartneriga. Näiteks Tanja Mihhailova üheks missiooniks oli leida laulukaaslasteks mundris mehed.

Tanja otsustas kaheksateistkümne Viru jalaväepataljoni sõduri kasuks ning koos esitatakse Alo Matiiseni lugu «Kaunimad laulud».

«Poisid olid väga positiivselt üllatunud,» märkis väeosa-poolne sõdurite koordinaator Ott Aro küsimuse peale, kuidas noormehed «Laulupealinnas» esinemise peale reageerisid. «Näiteks A-kompaniis kahesajast sõdurist neljandik soovis laulma tulla.» Aro lisas, et nii mõnigi sõdurpoiss on eelnevalt laulnud kooris või bändi teinud.

Tanja sõnul on tegu väga musikaalsete noormeestega. «Viisi peavad väga hästi,» kommenteeris Tanja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles