Kas 16-aastasel Superstaari-Rosannal sobib baarides hängida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Butterfly Lounge`i 1. sünnipäev  22.10.2011
Superstaari-Rosanna Lints
Butterfly Lounge`i 1. sünnipäev 22.10.2011 Superstaari-Rosanna Lints Foto: Viktor Burkivski

Laupäeval, 22. oktoobril tähistas oma esimest sünnipäeva Tallinna maitsvaimate kokteilide valmistaja Lounge Butterfly.

Kuulsatest ja ilusatest olid kohal Kersti Toots, Artur Talvik, Maarja-Liis Ilus, Andres Peets, tantsustaar Märt Agu, Beatrice koos abikaasaga, Tipp ja Täpp ning hämaramas baarisopis võis teineteise seltskonda nautimas näha ka Ithaka-Maria Rahulat ja Sten-Erik Jantsonit.

Ühele kohalviibinud külalisele torkas aga silma Superstaarisaatest kuulsust kogunud Rosanna Lintsi hilisöine kokteilibaari  saabumine.

«Kas 16-aastase jaoks pole selline nightlounge`i külastus siiski pisut kohatu,» küsis üks kohalviibinud piduline. «Kas kuulsust niitnud alaealistele meie riigi seadused ei kehtigi!»

Ka Elu24 toimetust paneb seik kulme kergitama, sest alles kevadel saime Rosanna vanematelt nahutada, et olime julgenud avaldada pilte superstaariks pürgiva näitsiku vallatust dekolteest. Nimelt eksponeeris nooruke lauljatar oma büsti staaride spordipäeval uljalt ka fännidele.

Rosanna vanemaid esindanud noorsootöötaja rõhutas toona korduvalt, et taoliste seksikate piltide avaldamine on räige alaealise väärkohtlemine.

Kallid lapsevanemad, aga võib-olla tuleks alaealine staarlaps superstaari-karusellile saata hoopis mõni aasta hiljem, et oma silmatera taolisest julmast kuulsusetaagast säästa?

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles