Samost: «Minu Moskva» on kõige sisutum raamat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anvar Samost.
Anvar Samost. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ajakirjanik Anvar Samost kirjutas oma Twitteris, et Manona Parise sulest ilmunud «Minu Moskva» on viimaste aastate kõige sisutum raamat.

««Minu Moskva» on kõige sisutum raamat, mida ma viimaste aastate sees olen lugenud. Kas kogu «Minu ...» sari on selline?» kirjutas Samost Twitteris.

Raamatu esitlusel rääkis Manona Paris «Minu Moskvast» järgmist: « «Minu Moskva» on nagu matrjoška, milles peitub mitu lugu: esiteks Eesti rahvusringhäälingu korrespondendipunkti uuesti ülesehitamine (kuidas võitsime vaenlaste seast sõpru ja vastupidi, kuidas keerlesime sündmuste keskmes kord Ilvese, kord Eurovisiooni kannul, kuidas on Venemaal lood našistide ja fašistidega, kuidas meie hulljulge kasakast operaator Anton OMON-lastega puid-maid jagas jne); teiseks noore pere koduloomine eestlaste jaoks vaenulikuna tunduvas kohas; ja kolmandaks vaatlus sellest, kuidas nõukogude naise kuvand teeb postsotsialistlike riikide elu ikka veel kurvaks.»

Milline on kõige sisutum raamat? Kirjuta arvamus kommentaariumisse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles