Uku Suviste tegi Koit Toome edasipääsu kindlustamiseks promotööd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Promopilt

«Laulupealinna» seekordses saates esitavad laval «Viimase vaatuse» Koit Toome, Uku Suviste ja Karl Madis.

Millised on Koidu plaanid järgmiseks saateks, sel teemal laulja veel rääkida ei soovi. «Üks päev korraga, sellest on pisut vara rääkida,» leidis Toome.

«Laagril läheb aina raskemaks. Kui peaks see ime juhtuma, et saame edasi, siis hakkan reaalselt järgmist saadet ette valmistama,» tunneb Toome end pisut ebakindlana.

Seekordne lavapartner Uku Suviste on aga kindel, et «Laulupealinna» uueks saateks on oodata üllatusi. «Ma arvan, et ei maksa mängida. Koidul on päris head mõtted. On, mille pärast pingutada ja vaatajatel hääletada,» märkis laulja.

Pisikesest ebakindlusest hoolimata on Toome kindel, et ei Laagri, Nõmme ega Pääsküla kant pole usku kaotanud ja võitlevad vapralt, et Laulupealinna tiitel Laagrisse tuua.

Televaatajate hääletamise geograafilist levi on Uku Suviste suurendanud ka Võru kaasamisega. «See on selline mitteametlik info, mida keegi veel ei tea. Tegin Võrus korralikult promo, et saaksime ka sealt hääli juurde.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles