Jõekalda ja Margna lähevad Lõuna-Ameerikasse seiklema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda Tallinna lennujaamas
Teet Margna ja Kristjan Jõekalda Tallinna lennujaamas Foto: TV3

Armastatud Kanal 2 teletandem Kristjan Jõekalda-Teet Margna pühkis jõulude eel Eestimaa pori jalgelt ja sõitis ligi kaheks kuuks Lõuna-Ameerikasse, et salvestada seal uut seiklussaadet.

Valmiv saade jäädvustab Margna ja Jõekalda seiklusi Lõuna-Ameerikas. Meestel on kavas rännata läbi Venetsueela, Peruu, Boliivia ja Ecuadori. Seejuures käitub Jõekalda õige turistina, ööbides luksushotellides ja külastades kõiki populaarsemaid turistilõkse.

Margna, kelle ainsateks kaaslasteks on seljakott ja üksindus, peab seevastu ekstreemsetes oludes omal käel hakkama saama. Muuhulgas on tema reisiplaanis ka maailma kõige üksildasemaks paigaks peetavad Galapagose saared.

Reedel Tallinna lennujaamas kolleegide ja sõpradega hüvasti jättes sõnas Teet Margna, et saatetiimi peamine eesmärk on teha lõbus ja meelelahutuslik reisishow.

«Loodame, et meie saate vaatamisest saab igaüks tulevikuks aimu, kas temas peitub pigem seljakotiga rännumees või turvalisust hindav tavaturist,» ütles Margna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles