«America's Next Top Model» žüriiliige Benny Ninja tuleb Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benny Ninja
Benny Ninja Foto: www.youtube.com

Täna algab Baltikumi suurima tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session eelnädal.

Juba neljandat korda toimuva festivali avalöögiks on nädala jagu meelelahutust täis pärastlõunaid Solarise keskuse aatriumis.

26.-30. oktoobrini toimuv üks Baltikumi suurimaid tänavakultuuri festivale ühendab endas peaaegu kõik, mis seoses tänavakultuuriga mõttesse tuleb: tants, mood, beatbox, graffity, filmid.

«Festival on aastatega väga palju kasvanud ja sellise kaliibriga staari nagu Benny Ninja pole siin varem käinud,» ” toob välja festivali peakorraldaja Joel Juht. Ta rõõmustab, et tantsuüritusest on saanud suur tänavakultuurifestival eelkõige tänu noorte vabatahtlike huvile ja panusele.

Kuni 27. oktoobrini toimuval festivali eelnädalal Solarise keskuse aatriumis saab iga päev näha põnevaid esinejaid ja osaleda erinevatest tänavatantsu stiilidest inspireeritud võistlustel. Eelnädala «kommiks» jagab 27. oktoobri õhtul autogramme ja moenippe « America's Next Top Modeli» saatest tuntud žüriiliige ekstsentriline Benny Ninja.

Lisaks toimub terve nädala vältel supertantsija otsing, kuhu saab registreeruda Solarise aatriumis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles