Maailma suurim pere elab 100-toalises majas 181 pereliikmega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma suurim perekond
Maailma suurim perekond Foto: ADNAN ABIDI/REUTERS

Kui toidukorrad sinu koduses atmosfääris kipuvad hullumeelseks minema, siis kujuta ette kaost, mille põhjustaks 181 inimese korraga näljaseks muutumine. 

Ziona Chana juhib maailma kõige suuremat peret, kuhu kuulub 181 liiget - tema, tema 39 naist, 94 last, 14 miniat ning 33 lapselast.

Just sellise hulga inimestega tuleb toime tulla India perepeal maailma suurimas peres.

Olgugi, et ehitustööline, kelle noorim laps on viiene ning kelle jalad-käed on kahtlemata tööd täis ning peavalu on tihti mitmekordne, rõhutab, et on õnnistatud. «Ma pean end õnnelikuks inimeseks, kuna mul on 39 naist ja olen maailma suurima pere pea,» rääkis 67-aastane Ziona väljaandele The Mirror.

Elu sellise perekonna 100-toalises, neljakorruselises majas Baktwangis, Indias käib militaarse täpsusega, kus Ziona esimene naine Zathiangi (71) organiseerib kõiki liikmeid kodusteks toimetusteks.

Naise sõnul austab teda kogu pere, kuna on Zionaga kõige kauem abielus olnud.

Kõige kummalisem seik selle imetabase perekonna juures on aga ajagraafik, mis ütleb, milline naistest magab Ziona kõrval. Kõik ülejäänud 38 naist ööbivad tavaliselt ühistubades kommuunis.

Pilti maailma suurima pere kodust näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles