Tantsusaate seebiooper: Maarja-Liisi kohta levivad ebameeldivad kõlakad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus ja Veiko Ratas - "Tantsud tähtedega" 4.saade
Maarja-Liis Ilus ja Veiko Ratas - "Tantsud tähtedega" 4.saade Foto: Jelena Rudi
Aasta glamuurseim saade «Tantsud tähtedega» on küll lõppenud, kuid sahinad ja kuulujutud saates osalejate omavaheliste nahistamiste kohta ei taha ikka veel vaibuda.

Nimelt kirjutab Õhtuleht, et tantsijate seas levib kuulujutt, justkui oleks Maarja-Liis Ilus pärast esmakordset tantsusaate pakkumist paar aastat tagasi tegelenud salaja peotantsutreeningutega.

Juttude levitamises kahtlustatakse napilt finaalist välja jäänud säravat tantsupaari Lauri Pedajat ja Kristina Tennokest.

Väidetavalt olevat Kristina öelnud selle aasta tantsusaate kohta kõige sapisemaid kommentaare ning ilmselt ei soovi naine enam ka järgmise hooaja hittsaates osaleda.

«Kristina ei ole küll kusagil klatši levitanud,» on Pedaja südamest solvunud ning  Kristinagi imestab, et just teda seostatakse kuulujuttude levitamises Maarja-Liisi salajaste tantsutreeningute kohta.

Maarja-Liisi tantsupartner Veiko Ratas on aga otsekohene ning ütleb, et kuulujutu on tõenäoliselt käima tõmmanud just Pedaja ja Tennokese.

Maarja-Liisi ajavad kõlakad ainult naerma ja ta võtab neid kui komplimente oma kadestamisväärse tantsuoskuse kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles