Valsberg röövijatele: venelasest raisad nolgid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Valsberg Viru Folgil
Toomas Valsberg Viru Folgil Foto: www.virufolk.ee

Pärast hipiriiete Baraka poevargust kirjutas poeomanik ja Indigolaste liige Tom Valsberg oma Facebooki seinale vihase teate.

Valsbergi Facebooki profiilis seisab: «Venelasest raisad nolgid röövisid just Barakast raha ära. Üks hakkas mate kõrt ninna toppima ja kui töötaja läks ütlema: «mida sa idikas teed?», siis teine krahmas leti tagant raha ja mõlemad panid ajama.

Nüüd läheb leti alla pipragaas ja ei mingit hellitamist. Millegipärast kõik pätid, kellega viimasel ajal kokku puutun, on meie armsast naaberrahvusest.»

Samas ütles Valsberg, et venelaste kui rahvuse vastu tal midagi isiklikku pole ja kõikidele nolkidele, kes röövivad ja varastavad, tuleks tema sõnul hoopis vitsa anda. «Ka minus voolab vene verd ja kurb on tõdeda, et kõik kolm Barakas toimunud vargust on toime pandud just venelaste poolt,» tõdeb muusik.

Midagi vaenuõhutavat Facebooki seinapostituses armastust, rahu ja õnne külvav budistlike tõdede austaja ei näe.

Pihta pandud hipiriiete müügist saadud päevakassa kogusummas 90 eurot on Valsbergi teinud ettevaatlikumaks tuleviku osas. «Juhtunu on antud politseisse ja lootust pätid kinni nabida on ainult siis, kui nad kusagil mujal veel vahele jääma peaks,» lisas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles