Indigolaste laulja Toomas Valsbergi riidepoodi röövisid vene noored

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baraka pood: Poe-pidamise on enda õlule võtnud Tomi õde Kadri Valsberg (vasakul) ja sisekujunduse ning värvikirevad seinamaalingud on loonud Beatrice`i tütar Simona (paremal)
Baraka pood: Poe-pidamise on enda õlule võtnud Tomi õde Kadri Valsberg (vasakul) ja sisekujunduse ning värvikirevad seinamaalingud on loonud Beatrice`i tütar Simona (paremal) Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Tuntud indibändi Indigolaste eeslaulja ja süda Tom Valsberg, kes peab hipiriiete poodi Baraka, sattus räige röövimise ohvriks.

Valsbergi sõnul on üsna sage, et poodi juhtuvad külastama vene noored, kes seal istuvad või siis müüdavat kraami uurivad.

«Ma ise polnud küll kassas, aga tean, et nad olid umbes veerand tundi seal, kuni üks hakkas endale ninna mate kõrt toppima, mille peale tol hetkel tööl olnud müüja noormeest keelas. Seepeale tegi teine kiire hüppe kassa juurde, võttis raha ja lahkus,» kirjeldas Valsberg poes toimunut.

Kõrt ninna toppinud noormees lükkas Valsbergi sõnul müüja endast eemale ja pani samuti jooksu.

«Mul on olnud selles poes mitu vargust ja kõik need on toime pandud venelaste poolt,» rääkis Valsberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles