Šokeeriv video: kaubik sõitis tüdrukust kaks korda üle, möödujad ignoreerisid juhtunut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader YouTube'i videost
Kaader YouTube'i videost Foto: youtube.com

Šokeerivad kaadrid kaheaastasest tüdrukust, kellest sõitis üle kaubik teeb veelgi jubedamaks seik, et möödunud jalakäijad end teps mitte juhtunust häirida lasknud.

Rohkem kui miljon Youtube’i vaatajat on näinud Hiinas turvakaamerale salvestunud šokeerivaid kaadreid, kuidas pisike laps kaubiku rataste all vereloiku kaob.

Kaubiku juht peatub pärast esiratastega lapse lömastamist, et uuesti hoogu võtta ja seejärel tagaratastegagi lapsest üle sõita.

Kaheksateist inimest ignoreerisid pisikest Yueyue’d. Jalgratturid ja mööduvad inimesed laiendasid möödumistrajektoori, et mitte oma igapäevaseid ja nähtavasti tähtsamaid toimetamisi häirida.

Viimaks korjab tragöödia ohvri maast üles tänavakoristaja. Tüdruk on hetkel haiglas, kuid arstid on öelnud, et taolisest muljumisest võib olla tekkinud tõsine ajukahjustus, kirjutab Mirror.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles