Club Tallinnas nädalavahetusel coolid peod!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Tallinnas nädalavahetusel coolid peod!
Club Tallinnas nädalavahetusel coolid peod! Foto: Club Tallinn
Reedel, 21.oktoobril vallutab klubi SwitchOn nimeline üritus mille raames annab täispika kontserti kodumaine menukas
band A-RÜHM!
 
A-Rühm on Eesti tuntuimaid hip-hopi ansambleid, seda tänu edukatele singlitele, albumitele ja kontserditele ning loomulikult koondades Eesti hip-hopi esinejate koorekihi.
 
Hip-hopi rühmitus A-Rühm kogunes aastal 1998 mitmete Eesti MC-de ühekordse projektina. Projektis osalesid Cool D (Eesti viljakaim hip-hopi artist, kes on tänaseks välja andnud 7 sooloalbumit), Kozy (Raadio 2 saate „Linnadžungel“ saatejuht), G-Enka, DJ ja produtsent DJ Critikal ning kahjuks meie hulgast lahkunud Revo Jõgisalu.
 
Laupäeval, 22.oktoobril jõuab klubisse Tallinn populaarne üritustesari JÄGERCLUB!
 
JägerClub on väga menukalt hullutanud pidutsejaid pealinna menukas klubis Hollywood, samuti Pärnu peopaigas Sugar.
Peamine märksõna, iseloomustamaks JägerClub üritusi, on pidutsemine-pidutsemine-pidutsemine! 
 
Kes ja millised aktsioonid sellele kaasa aitavad või mida jagatakse kingituseks? Seda peab tulema ise vaatama sest enamus aktiviteete on AINULT kohapeal nautimiseks koos peohullude Jägerettidega!
 
JÄGERCLUB üritust saabuvad vedama MC COOL D, astub muide üles ka pisut harjumatus DJ rollis! Samuti Club Unlimited sarja resident Erlend Aav aka DeeJay AAV!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles