Diana Arno: lihtsalt õudne! Mina pidin talendivooru võitma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Estoniaks krooniti Diana Arno (25), esimene printsess oli Sille-Liisi Eving (19) ja teine printsess Julia Lindvall (23)
Miss Estoniaks krooniti Diana Arno (25), esimene printsess oli Sille-Liisi Eving (19) ja teine printsess Julia Lindvall (23) Foto: ERR

Miss Estonia 2009 Diana Arno on pettunud, et tema ei võitnud iludus- ja talendivõistlusel «Miss Asia Pacific World 2011». Diana jäi 47 kaunitari seas 15 parema hulka.

«Lihtsalt õudne! Mina pidin talendivooru võitma, aga kohtunikud andsid minu auhinna Venezuela missile, kes oli ainult modell minu moešõus! Tal ei olnudki üldse oma talendinumbrit!» kurdab Diana Arno Õhtulehele.

«Kui nad hakkasid välja kuulutama neid, kes said seitsme parema hulka, siis nimetasid nad Venezuelat ja Mongooliat, kes ei pääsenud isegi esimese 15 sekka. Jama, absurd!»

«Ma otsustasin juba ammu, et ei osale enam missikonkurssidel. Läksin «Miss Asia Pacific Worldi" võistlusele ainult sellepärast, et see oli ühtlasi talendivõistlus ja mul oli hea võimalus näidata oma moeloomingut,» selgitab omanimelise kaubamärgi disainer. Võistluse talendivooru panigi ta kinni kollektsiooniga «Melted Ice» («Sulanud jää»).

Viimaks ometi on maailmas rahvusvaheline iludusvõistlus, mis annab kõigile tüdrukutele vapustavad võimalused Aasias ja Vaikse ookeani regioonis karjääri teha, lubasid korraldajad eesotsas Lawrence Choiga. Eelmisel nädalal raputas missivõistlust aga skandaal: mitu osalejat protestis inetu kohtlemise vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles