Thirty Seconds To Mars püstitab Guinnessi rekordi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannon Leto, Jared Leto ja Tomo Milicevic
Shannon Leto, Jared Leto ja Tomo Milicevic Foto: SCANPIX

Ameerika rokkbänd Thirty Seconds To Mars annab 7. detsembril New Yorgis oma 2009. aastal avaldatud plaadi «This Is War» toetava kontserttuuri raames 300. kontserdi.

Sellega on Jared Leto, Shannon Leto ja Tomo Miličević andnud ühe albumitsükli jooksul rohkem kontserte kui keegi teine maailmas ning nad pääsevad Guinnessi rekordite raamatusse, vahendab MTV News.

«Need on olnud uskumatud ja pöörased kaks aastat ning mis oleks parem, kui tähistada selle fenomenaalse teekonna lõppu eriliste show'dega New Yorgis,» kommenteeris laulja Jared Leto.

«Arvasime, et selle jäädvustamine Guinnessi rekordite raamatusse tulevaste põlvede tarbeks oleks lõbus. Eriti arvestades seda, et me pole kuigi edukad küünte hiigelpikaks kasvatamises või maailma suurima kabatšoki kultiveerimises.»

Thirty Seconds To Mars jõuab enne rekordikontserti veel paljudesse riikidesse, sealhulgas esineb bänd 2. novembril Riias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles