Kõhugaaside käes vaevlev Katy Perry armastab konservube

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry
Katy Perry Foto: SCANPIX

Katy Perry on tunnistanud, et «tulevärgina vallandumine» on tingitud armastusest kuumutatud konservubade vastu.

Laulja, kes ühtlasi on hetkel oma California Dreams’i Suurbritannia tuuril, tunnistab, et ubade söömine on sageli põhjustanud tugevaid kõhugaase, kirjutab briti väljaanne The Sun. Sellegipoolest peab laulja konserveeritud ube oma lemmikuteks.

«Londonisse tulek on alati väga ootsupärane, eriti kuumutatud konservubade ja röstsaia pärast. Nad tõepoolest paisuvad kõhus ja alati on hirm, et võin vallandada tõelise tulevärgi, kuid hoolimata sellest ma armastan neid.»

Briti koomiku Russel Brandi abikaasa Katy Perry tunnistas, et armastus konservubade vastu on nii suur, et ostab neid kahekümne purgi kaupa.

Vaid mõned tunnid pärast Suurbritannia pinnale saabumist tegi staar spetsiaalse külastuse Harrodsi toiduhalli Lääne-Londonis, et sisseoste sooritada.

Allika väitel tõendab Katy armastust briti toidu vastu seik, et staar ei suutnud end tagasi hoida konservubade korvi ladumisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles