Sten-Erik Jantson jälle oma eksi haardes!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Fox - diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis peale 12-aastast pausi kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo.
Klubi juhataja Sten-Erik Jantson kirgliku brüneti haardes
Samantha Fox - diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis peale 12-aastast pausi kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo. Klubi juhataja Sten-Erik Jantson kirgliku brüneti haardes Foto: Viktor Burkivski

Hiljuti kogus peoloomade seas tuure Sten-Erik Jantsoni ja Ithaka-Maria Rahula armuafäär. Kaunitar klubitas ööklubi Apollo vedajaga nii Soomes, kui ka Eesti suurima live nightclub`i avamisel. Laupäeval toimunud Samantha Foxi kontserdil võis Sten-Erikut näha aga jälle hoopis oma kaunitarist eksi seltskonnas.

Diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis reede õhtul peale 12-aastast pausi überseksika kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo.

Samantha suutis oma Tallinna esinemisele kohale meelitada hulgaliselt seksikaid naisterahvaid, kes ei hoidnud oma tundeid vaka all.

«Miks kõik naised üritavad oma näppe Sten-Erikule suhu toppida,» imestas üks Sten-Eriku ja brüneti kaunitari vallatusi pealt näinud klubitaja.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles