Club Tallinn alustab eluaastat värskete plaanide ja uuenenud meeskonnaga

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele  Viira
Teele Viira Foto: TV3

Uuenenud meeskonnaga Club Tallinn tähistab sel nädalavahetusel järjekordset sünnipäeva kahepäevase peomaratoniga, mille raames astuvad üles Bliss feat. Teele Viira, silmamoondaja, tantsutüdrukud ja muidugi rida klubi resident DJ-sid.

Augustis ja septembris põhjalikult meeskonda uuendanud klubil ei ole käesolevaks hooajaks plaanis kardinaalseid muudatusi sisekujunduse vallas, küll aga on värske meeskond septembrikuu jooksul üsna põhjalikult üle vaadanud Club Tallinna senise programmi ja klubi uuele eluaastale minnakse vastu mitmete uute ideede ning pidudega. Muusikavalikus jääb endiselt domineerima „mainstream“, aga plaanis on senisest rohkem rõhku panna populaarsetele peosarjadele ja tuntud diskoritele. Klubi programmijuht Erlend Aav iseloomustab Club Tallinna plaane järgmiselt; “Tahame uuenenud programmiga jõuda sinna, et suudame oma kliendile garanteerida hea ja kindla tasemega peo kolmapäevast laupäevani. Soovime, et meie klient teaks, mida oodata ja kuna oodata.“ Iseenesest mõista ei puudu uuenenud programmist ka mitmesugused kodu- ja välismaised artistid. Nii mahuvad lisaks Blissile oktoobrikuu plaani veel ka A-Rühm ja Caater ning Astra, ja juba novembrisse on oodata välisartisti.

Muudatusi plaanib klubi ka lounge’i osasse. Seda eelkõige mitmesuguste õhtuste „soojendusürituste“ näol. Nendega tehakse algust juba tuleval kolmapäeval, mil Tartu Tudengite Sügispäevade raames toimub Club Tallinna lounge’is meeleolukas õlleviktoriin Beer Quiz.

Klubi sünnipäevapidustused leiavad aset kogu nädalavahetuse. Kuigi reedel on eraldi vastuvõtt ka kutsetega külalistele, on maja nii reedel kui laupäeval juba alates 23.00 avatud ka linnarahvale. Pidulisi ootavad mitmed üllatused, eripakkumised ja iseenesest mõista ei puudu ühelt korralikult sünnipäevapeolt ka tort.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles