Juba homme Tanel Padar ja The Sun – Eesti esimene live kõrvaklappides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Sun
The Sun Foto: promo

Juba homme, reedel, 14. oktoobril toimub klubis Rock Cafe Eesti esimene kontsert kõrvaklappides – Jägermeister Silentparty, laval Tanel Padar ja The Sun. Kontserdi spetsiifika tõttu on müügil vaid piiratud arv pileteid.

Äsja Ameerika Ühendriikidest puhkuselt saabunud Tanel Padar kutsub muusikasõpru osa saama teadaolevalt esimesest live’st, mis jõuab kuulajateni läbi spetsiaalsete klappide otse kõrva.

«Seega saab iga kuulaja muusika volüümi oma soovidest johtuvalt kas vaiksemaks  või valjemaks keerata,» rääkis Padar. Laulja lisas, et kuna kõrvaklappe on piiratud arv, on müügil ka piiratud arv pileteid.

Padari sõnul on homme Rock Cafes kõik teistsugune.

«Publik paikneb seekord laval, kus tavaliselt on bänd,» ütles Padar. «Aga mis kõik homme toimuma hakkab, seda ma praegu ära ei räägi – üllatumomente peaks olema rohkelt ja saladuskate kerkib juba kontserdil.»

Õhtu peaesineja Tanel Padari ja The Suni soojendajaks on Orelipoiss, kelle muusika ei kõla küll kõrvaklappidest, kuid tavapärasest erinevalt, mismoodi, selgub aga kontserdil.

Silent Party jaoks ehitatakse Rock Cafesse spetsiaalne ringlava valgus- ja videoinstallatsiooniga. Sündmuse erilisuse tõttu on müügil piiratud arv pileteid hinnaga alates 10 € Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafe kassas.

Kontserdikülastajate mugavust silmas pidades on Rock Cafe sissepääs reedel, 14. oktoobril bowlingupoolsest uksest (vana Rock Cafe sissepääs). Uksed avatakse kell 21.00. Korraldajad paluvad varuda kannatust, sest kõrvaklappide jagamine ja paigaldamine võib võtta tavapärasest rohkem aega. Seetõttu soovitatakse järjekorra välitimiseks kohale tulla veidi varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles