Zelinski: ühed rohelised kõik, küll me neist jagu saame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zelinski
Indrek Zelinski Foto: Peeter Langovits

Endine jalgpallur Indrek Zelinski ütles Vikerraadio «Reporteritunnis» kommentaariks play-offi vastase Iirimaa meeskonna kohta, et seal on mõned mängijad sama vanad kui tema.

Indrek Zelinski ütles, et seekord meile õnne naeratas ning saime endale vastaseks sobiva meeskonna. «Iirimaa on jah tugevam kui Põhja-Iirimaa, keda me alles võitsime. Kuid ühed rohelised kõik, küll me neist jagu saame.»

Zelinski lisas, et Eesti koondis on parema kvaliteedi ja tasemega kui kunagi varem. «Võimalused on võrdsed. Tulevad kaks väga pingelist mängu.» 

«Ma vaatasin Iirimaa ja Armeenia mängu, ning mõned platsil olnutest olid meeskonnas ka siis, kui mina veel mängisin. Ehk siis seda, et nad on sama vanad kui mina ja eeldavad, et ka Eesti koondise tase pole muutunud»

Täna loositi Krakowis 2012. aasta jalgpalli EM-valiksarja play-off-paarid. Eesti vastaseks loositi IIrimaa. Esimene mäng peetakse seega Eestis 11. või 12. novembril, teine aga 15. novembril võõrsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles