Närilised sundisid restorani sulgema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma kalleimat magustoitu «Frozzer Haute Chocolate» tutvustanud New Yorgi restoran Serendipity-3 pidi näriliste tõttu oma uksed ajutiselt sulgema
Maailma kalleimat magustoitu «Frozzer Haute Chocolate» tutvustanud New Yorgi restoran Serendipity-3 pidi näriliste tõttu oma uksed ajutiselt sulgema Foto: CHIP EAST/REUTERS

Närilised  sundisid New Yorgis Manhattanil asuval restoranil oma uksed ajutiselt sulgema.

Alles möödunud nädalal esitles Serendipity-3 restoran oma uudistoodet, 25 000 dollarit (267 500 krooni) maksvat luksusmagustoitu «Frozzen Haute Chocolate», kirjutab abc.net.au.

Kuid sellel nädalal külastasid söögikohta tervisekontrolli ametnikud ning leidsid toiduvalmistamise ruumidest hiiri, rotte ning nende väljaheiteid, tarakane ja kärbseid.

«Puhastame paiga nii kiiresti, kui saame ja avame jälle,» sõnas selle restorani omanik Steven Bruce.

Serendipity-3 jõudis Guinnessi rekordite raamatusse sellega, et valmistas maailma kõige kallimaks peetava magustoidu. Magustoit kannab nime « Frrozen Haute Chocolate», mis koosneb šokolaadi ja 23-karaadise söödava lehtkulla segust.

Magustoitu serveeriti 18-karaadine kullast peekris,  sinna juurde kuulus ka kullast dessertlusikas, mida kaunistasid ühekaraadised valged teemandid. Magustoidu tipus oli kullaga segatud vahukoor ja kõrvale serveeriti Knipschildt Chocolatier trühvleid, mille ühe naela hind on 2600 dollarit (27 820 krooni).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles