Eestlased on innukad eneserahuldajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masturbeerimisega tegeles 57% mehi ja 38% naisi. Eestlased tunnistasid käsikiimalust sagedamini kui venelased
Masturbeerimisega tegeles 57% mehi ja 38% naisi. Eestlased tunnistasid käsikiimalust sagedamini kui venelased Foto: Andre` Altjõe

Sel suvel viis TV3 läbi Eesti suure seksiuuringu, mis on saatesarja  Seks ja küla kaheksa osa aluseks. Uuring kaardistas eestlaste seksuaalelu sageduse ja seda, kui rahul oma sugueluga ollakse.

Mastaapsel küsitlustel põhinev varem avaldamata statistika paljastab, milline on Eesti eri regioonides suhtumine armastusse ja truudusetusse, vürtsikatesse seksuaalpraktikatesse ja turvalisse teineteise kaisus magamisse.

Kus elavad eesti parimad armastajad? Millised on eestlase pööraseimad seksuaalfantaasiad? Kus on kõige pikemad peenised? Saatejuht Kadri Kõusaar sõitis läbi kogu maa. Rahvamajades, kõrtsides,  külapoodides ja linnatänavail räägivad inimesed ennenägematu avameelsusega oma seksuaalelust.

See on värskeim pilguheit eestimaalaste magamistubadesse ning uuringu käigus selgus, et:

EESTLASED ON INNUKAD ENESERAHULDAJAD

Viimase 12 kuu jooksul on eneserahuldamisega tegelenud:
52% eestlastest vastajatest
35% muukeelsetest vastajatest

Masturbeerimisega tegeles 57% mehi ja 38% naisi. Eestlased tunnistasid käsikiimalust sagedamini kui venelased – kui eestlastest möönis viimase 12 kuu jooksul masturbeerimist 52% vastanuist, siis mitte-eestlastest vaid 35%.

Kõige rohkem anti eneserahuldamise osas positiivset vastust Tartumaal (56%) ja Tallinnas (52%).

Neis piirkondades oli populaarseim ka partneri käsitsi rahuldamine (vastavalt 42% ja 40%).

Kuidas suhtud sina masturbeerimisse?

Seksi ja Küla neljapäeviti kl. 21:00 TV3s

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles