Tõnis Mägi Evelyn Sepast: ma ei taha sõnnikut puutuda, läheb haisema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusalongi Paradiisi Inglid suvehooaja avamispidu 8. juunil. Evelyn Sepp proovis ka kalamaniküüri
Ilusalongi Paradiisi Inglid suvehooaja avamispidu 8. juunil. Evelyn Sepp proovis ka kalamaniküüri Foto: Viktor Burkivski

Eestlaste poolt armastatud laulja Tõnis Mägi usub, et taasiseseisvumistähtpäeval korraldatud kontserdi rahadega pole asi õige ja poliitik Evelyn Sepp annab endast kõik, et tähelepanu millelegi muule juhtida.

Poliitik ja sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse liige Evelyn Sepp saatis täna lauljate Ivo Linna ja Tõnis Mäe poole salvavaid nooli, väites, et meeste esituses kõlaksid isamaalised laulud ebasiira ja silmakirjalikuna, kirjutas Õhtuleht.

Tõnis Mägi ei jäänud Sepale alla ja süüdistas naist vihaselt: «Kui on mingid kahtlased rahad liikunud, siis on vaja tähelepanu mujale viia. Tuleks vaadata, et mis juhtus tädiga (Evelyn Sepp), et miks karjuma hakkas. See ei ole juhus, ma võin mürki võtta selle peale.»

Mägi peab Seppa ennast ebasiiraks inimeseks ja lisas: «Ma ei taha sõnnikut puutuda, läheb haisema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles