Maire Aunaste saatest «Vali mind»: formaadil ei ole häda midagi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste
Maire Aunaste Foto: Ülo Josing / ERR

Saatejuht Maire Aunaste ütles, et saate «Vali mind» formaadil ei ole häda midagi ja Kristjan Jõekalda teeb oma tööd toredasti.

«Saade «Vali mind» erineb muidugi väga saatest «Reisile sinuga», mida juhtisin ETVs 1990. aastatel. Minu saates mängijad üksteist ei näinud ning pidid otsuse tegema vaid küsimustele antud vastuste järgi. Saates «Vali mind» kujuneb valik hetkeemotsiooni ajel,» ütles Maire Aunaste.

«Saadet vaadates olin samas seisus kui selles osalejad, sest Eesti telekanalid üritavad kõik oma tugevamad meelelahutussaated pühapäeva õhtule sättida. Seega vaatasin seda «Laulupealinnaga» vaheldumisi ja nägin vaid kolmandikku saatest.»

«Formaadil ei ole häda midagi ja Kristjan Jõekalda teeb oma tööd toredasti. Meelelahutusšõus ei saagi osalejad partneri valikul tugineda ratsionaalsetele otsustele. See on nagu  loto – miljonid mängivad, üks võidab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles