Ansambel Caater üle pika aja taas lavalaudadel Sunsetis

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Caater üle pika aja taas lavalaudadel Sunsetis
Ansambel Caater üle pika aja taas lavalaudadel Sunsetis Foto: Club Sunset
Eesti üks esimesi tantsukollektiive, mis murdis põhja poole kodumaa piiridest ehk väljastas oma heliloomingut suurfirma Sony Music alt Soomes, esineb üle pika aja Sunsetis, Club Unlimited Classics nimelisel underground-muusikaga peol. 
 
Caater oli üks esimesi bände, mis esines kostümeeritult ning maskides. Täna on üks maailmakuulsamaid artiste Deadmau5, kes samuti maskeeringut kasutab.
Kuna mitmetes Caatri lauludes lõi kaasa 90-te poptäht Astra, on suure üllatusena ka teda laupäeval Sunsetis näha. Astra esitab kunagisi hitte "Lend" ja "Südame võin anda".
 
Lisaks mängib vinüülidelt väga harvaesinevat hard-house muusikat üldiselt hip-hopparina tuntud Cool D.
Eelmainitud esinejatega mängivad koos plaate Club Unlimitedi  residendid DJ Lang & Yep, Kolzar ning DeeJay AAV.
Caatri esinemist saab näha laupäeval sügistalvel kord kuus avatud Sunsetis.
 
Caatri ajaloost: bänd saavutas Kalle Kuke ja Markku Tiidumaa eestvedamisel tuntust mitte ainult Eestis, vaid ka piiri taga, eeskätt Soomes. Suurimat tähelendu on tehtud singlitega „O Si Nene“, „Phantom“ ja „Dance with you“. 
 
Aastal 1999 pälvis Caater Eesti Muusikaauhindadel "Kuldse Plaadi" singliga "O Si Ne Ne". Samal aastal nimetati Caater ka aasta ansambliks ning nende albumit aasta albumiks.
 
Sunseti Facebooki lehelt www.facebook.com/sunsetnightclub leiab infot tasuta peole pääsemise kohta.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles