Kati tahaks Oja Petsi ja Mart Juure ära kastreerida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Saara Vatmann: "Ma tahaksin Mart Juure ja Oja Petsi ära kastreerida!"
Kati Saara Vatmann: "Ma tahaksin Mart Juure ja Oja Petsi ära kastreerida!" Foto: elu24.ee

Nagu me kõik teame, peab üks õige pühapäev lõppema «Ärapanijaga». Seekord oli huumorimeestel Mart Juurel ja Peeter Ojal hambus hobusekasvataja Kati Saara Vatmann, kes plaanib Maarjamaalt lahkumist.

Kirjanik Kati Saara Vatmann otsustas hiljuti koos abikaasa Tarmo Arumetsaga Eestist lahkuda, kuna siin ei vajata nende teeneid.

See pani Juure ja Oja sügavalt ohkama. Oja kinnitas, et kadestab Katit, kes hakkab peagi Hispaanias restorani pidama, kuhu hangib värsket kala otse Aafrikast. Oja oleks enda sõnul iga kell nõus vahetama kohad Katiga.

Mart Juur küsis seepeale, millal Pets viimati Kati teoseid ostis, neid luges ja koges neist  vaimustust ning hingelist kirgastust.

Pets tunnistas, et ei mäleta seda ning ronis piinlikkust tundes laua alla.

Kati kommenteeris Facebookis saadet seepeale järgmiselt: «See on jälk saade! Ma tahaksin Mart Juure ja Oja Petsi ära kastreerida, kui päris aus olla...»

Kuidas meeldib sulle ühiskonna valvekoerte saade «Ärapanija»?

Saate kordust näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles