Jan Uuspõllu abikaasa tiris mehe kohtusse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marion ja Jan Uuspõld
Marion ja Jan Uuspõld Foto: Nädal

Menusaate «Tantsud tähtedega» ühte osavõtjat, näitleja Jan Uuspõldu (37) ootab ees kohtuistung. Kroonika andmetel ei rahulda tema endiselt seaduslikku abikaasat Marion Uuspõldu (30), kellest Jan mullu sügisel meediamüra saatel lahku läks, mehe makstav elatisraha nende ühisele pojale, milleks on seaduse järgi pool miinimumpalgast ehk praeguse seisuga 139,01 eurot kuus.

Marioni ja Jani ühisest tutvusringkonnast on kosta, et kõigele lisaks on Janil kadunud ka kontakt oma poja Frediga... Seda hoolimata sellest, et Marionist lahku minnes sõnas Jan, et ta suhtleb oma pojaga!

Kohtusse aga tõtanud Marion nüüd ennekõike siiski sellepärast, et mees polevat nõus poja toetuseks rohkem raha maksma.

Kas just sellepärast, aga võimalik, et ka mainitud pinged teevad siin oma laastamistööd, kimbutavad Uuspõldu migreenihood, mistõttu on talle ja Karl Kermesele kuuluv Monoteater ära jätnud ka mitmeid etendusi «Minu elu meedias».

Samuti on neid publiku kurvastuseks ära jäänud ka Draamateatris, kus Jan hooti vabakutselisena mängib.

Kuna Jan ise jääb tabamatuks, kinnitab Monoteatri juht  Kermes, et hoolimata migreenihoogudest on Jan nüüd igati vormis ja valmis ka tantsusaate otse-eetriks.

Erinevad seltskonnaanalüütikud aga, kes on Jani ja Marioni elu pärast nende lahkuminekut valvsalt jälginud, tänitavad, et samal ajal kui laps peab igakuiselt toime tulema miinimumelatisega, puhkas näitleja hiljuti koos oma uue noorukese kallima Gerli Tiganikuga kaks nädalat Ameerikas...

Jan näikse ennekõike soovivat praegu rahu, sest väidetavalt ei oma ta praegu ka mobiilinumbrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles