Juba järgmisel reedel Tallinnas esinevat Hurtsi soojendab The Heartbreaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts
Hurts Foto: Rock Cafe

2011. aasta popsensatsioon Hurts (UK) esineb 14. oktoobril Saku Suurhallis. Bänd, kes viimase aastaga on tõusnud kõikide mainstream raadiote mängukavadesse ja suurte festivalide nõutuimaks esinejaks, jõuab Eestisse teistkordselt. Soojendusesinejana astub üles The Heartbreaks (UK). Piletid käesoleva aasta tähtsaimale popmuusikasündmusele on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

The Heartbreaks on indie bänd Inglismaalt. Sündinud ja kasvanud Morecambes, liitsid sõpru ühised huvid nagu näiteks meri, Motown plaadifirma ja Mod Fashion. Vahetult pärast bändi moodustamist 2009. aastal, kolisid grupiliikmed Manchesteri, et bändiga läbilöök saavutada. Tänaseks päevaks on bändist lühikese ajaga saanud üks enimmainitud bändidest Manchesteris.

Hurts on teinud peadpööritavat sõitu muusikaäris. Peale debüütalbumi ilmumist on Theo Hutchcraftil ja Adam Andersonil seljataga 12 suurepärast kuud. Alates eelmise aasta septembrist on Hurtsist saanud kõige kiiremini müüv briti bänd maailmas, müües üle 800 000 albumi ning enam kui miljon singlit üle maailma. Album «Happiness» sai plaatinaplaadi vääriliseks Saksamaal, Poolas, Soomes, Šveitsis ja Venemaal ning kuldplaadi vääriliseks Inglismaal ja Austrias. Album püsis ka Eesti plaadimüügitopis lausa 35 nädalat. 2. novembril ilmub deluxe versioon Hurtsi albumist «Happiness». Luksuslik pakett sisaldab varem albumil avaldamata lugusid ning pildikettal leidub Berliinis salvestatud kontsert ja kõik bändi muusikavideod.

Piletid Hurtsi kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles