Rootsi kuningas vihastas printsess Madeleine`i peale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Madeleine
Printsess Madeleine Foto: SCANPIX

Last ootav Rootsi kroonprintsess Victoria on vähendanud oma töökoormust ja esindusfunktsioone.

Selle tõttu nõuab Rootsi kuningas Carl XVI Gustaf, et noorem tütar, printsess Madeleine võtaks rohkem esindusülesandeid enda kanda, kirjutab Svensk Damtidning.

Kuningas tahab, et printsess Madeleine tuleks USAst kodumaale tagasi neid ülesandeid täitma.

New Yorgis töötav printsess keeldus. Isa ja tütre vahel tekkis riid.

«Madeleine on dilemma ees, ta ei taha New Yorgist lahkuda,» sõnas allikas.

Printsess oli viimati Rootsis kiirvisiidil septembri keskel ning osales parlamendi sügissessiooni avamisel. Pärast seda suundus ta New Yorki tagasi.

Madeleine`i  võiks päästa see, kui ta kihluks oma poiss-sõbra, ärimees Chris O´Neilliga. Kui O´Neill paluks printsessi endale naiseks, saaks sinivereline elada USAs ning ei peaks Rootsi tagasipöördumisele mõtlema.

Madeleine kolis hiljuti oma kallima korterisse, mis asub Manhattanil trendikas Lower East Side linnaosas.

Printsessile meeldib sisustamine ning disainimine ning mees olevat talle korteri ümberkujundamise suhtes vabad käed andnud.

Oktoobri lõpul teevad Rootsi kuningas ja kuninganna ning prints Daniel visiidi USAsse, külastades ka printsess Madeleine`i. Pole teada, kas arutatakse ka printsessi kodumaale tagasipöördumist.

Rootsi kuninglik paar on  Chris O´Neilliga ka varem kohtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles