Uudo Sepp ei olegi «Võitmatu»!? Surfiväljakutses kolmandaks jäänud Uudo, võidutses hoopis joomismängus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uudo Sepp oli üks neist julgetest ja pealehakkajatest, kes kuue nädalase surfi challenge'i vastu võttis. Terve treeningperioodi aja peeti noormeest favoriidiks. Täna toimunud finaalvõistlusel tuli leppida kolmanda kohaga, kuid päris ilma võiduta siiski ei lahkunud.

Tänavuses Borjomi Eesti Surf Challenge'i väljakutses lõid kaasa meelelahutusportaali juht Kertu Jukkum, Eesti värskeim superstaar Uudo Sepp, Eesti üks tunnustatumaid MC'sid Uku Arop, näitlejanna Ingrid Margus, Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid ja laulja Sandra Ashilevi. 

Väljakutse vastuvõtnuid juhendasid tippsportlased: kahekordne olümpiavõitja Ingrid Puusta, treener Matthew Rickard, kahekordne maailmameister Martin Ervin, kolmekordne Eesti meister Roland Mik, Eesti meister Gregor Schneider ning EEsti üks parimaid wave-purjelaudureid Kristjan Kiisk.

Parim surfaja selgus täna, otse pealtvaatajate silme ees ning esikoha napsas Uku Arop, Uudo Sepp jäi võistlusel kolmandaks.

Lisaks surfamisele võistlesid osavõtjad ka janukustutamiskiiruses: tuli võimalikult kiiresti tühjaks juua purgitäis Borjomi vett, milles Uudo osutus ootamatult edukaks. «Tuleb välja, et juua ma oskan!» naeris ta. Lisaks uue oskuse õppimisele pani Uudo endale eesmärgiks saada paremasse füüsilisse vormi ning kaotada kaalu. Eesmärk pole veel täielikult täitunud, kuid tasa ja targu!

Vaata videost, millised tunded valdavad Eesti seitsmendat superstaari, pärast esikohakaotust ja, kui üllatunud ta enda seni avastamata talendi osas on!

Võistluse võitja, Aropi laia naeratust ja võidukõnet vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles