Werner Herzog hakkab Tom Cruise'ile peavalu valmistama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Werner Herzog
Werner Herzog Foto: ERIC GAILLARD/REUTERS

Mõne kuu eest sai teatavaks uudis, et Paramounti ja Skydance'i eelseisva põneviku «One Shot» peaosalist hakkab mängima Tom Cruise. Nüüd on selgunud ka huvitav tõsiasi, et filmi kurikaela asub kehastama tuntud saksa päritolu režissöör Werner Herzog, kirjutas forumcinemas.ee.

Veel astuvad linateoses üles Rosamund Pike, Oscari nominent Richard Jenkins ja Oscari võitja Robert Duvall, režissööriks ja stsenaristiks on Christopher McQuarrie.

Loo keskmes on Lee Childi populaarse raamatusarja kangelane Jack Reacher, mööda Ameerikat ringi rändav endine sõjaväepolitseinik, kes õiglust jalule seades vahendeid ei vali. «One Shotis» uurib Reacher väidetavalt viis inimest tapnud snaiperi juhtumit. Herzog hakkab mängima tegelaskuju nimega The Zec, endist sõjavangi, kes on nimetatud mõrvade ja kogu vandenõu taga.

Filmi toodavad Mutual Film Company ja Cruise/Wagner Productions, produtsentideks on Cruise ise, David Ellison, Don Granger, Paula Wagner, Dana Goldberg ning Gary Levinsohn.
«One Shot» on omanäolise saksa režissööri jaoks esimene suurem osatäitmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles