Kas on rumal unistada seksist neegripoisiga?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim ja ilusmees Risto Kask
Anu Saagim ja ilusmees Risto Kask Foto: Kristjan Lepp

Seksi teemal mustanahalisega on erinevates foorumites arutlenud naised  tuhandeid kordi. Nendest selgub, et naised, kes neegriga  seksinud, kinnitavad, et maailmas midagi võrratumat polegi. Kas selline unistus peaks olema siis patt?

Tean näitsikut, kel oli kiirromaan, nii umbes nädalane, öökarva mehega. Tüdruk kinnitas, et ei suuda peale seda enam ühegi valge kutiga linade vahele pugeda. Tšikk kinnitab, et on püstihädas, kuna Maarjamaal otsi šokolaadikarva karva mehi tikutulega taga.

Mari: See on kohutav, ilusaid musti elab Eestis nii vähe. Leidsin lõupuks ühe toreda neegripoisi Helsingist ja nüüd veedangi pea kõik nädalavahetused teiselpool lahte.

Siia ei tihka ka teist eriti kutsuda, sest sõbrannad on mul nõmedalt konservatiivsed ja materdaksid mind kindlasti maatasa. Imestavad vaid, kuhu ma nädalalõppudel kaon ja miks ma nendega Hollykas ei tiksu.

Kaire: Mina ka ei saa aru, miks eestlased mustadesse sellise vastikusega suhtuvad. Eriti närvi lähevad mehed, kui kuulevad et keegi valge naine neegriga semmib. On see isase kadedus või hirm kaotada eesti naised eksootilistematele ja palju parema väljanägemisega meestele?

Merike: Vastik, et mudakoonudeks sõimatakse neegritele lisaks ka türklasi või teisi veidike tumedanahalisi. Isegi šarmantseid itaallasi! Mul oli suhe ühe türgi mehega, kutsusin ta korra ka Eestisse, te ei kujuta ette, milline trall lahti läks.

Imestama pani ka see, et isegi naised ei suutnud oma põlgust taltsutada, rääkimata meestest. Mis teil viga on, ausalt?

Mida arvad sina mustanahalisest kompust oma linade vahel?

Miks eesti mees alati nii leili läheb, kui valget naist mõne tumedaverelise käevangus näeb?

Kas on rumal unistada seksist neegripoisiga?

Alates homsest valgustab sügise pimedaid neljapäevaõhtuid  uus saatesari «Seks ja küla».

Suurel Eesti Seksiuuringul põhinev dokumentaalsari jõuab lihtsate inimesteni, kellega koos arutletakse teemadel, mis huvitavad kõiki, kuid millest tavaliselt avameelselt ei räägita.

Oodata on tõelisi pihtimusi, šokeerivaid ja koomilisi hetki ning üllatusi neilegi, keda tavaliselt miski imestama ei pane.

P.S. Turu-Uuringute AS andmeil, mis kaasas enam kui tuhat 16-74 aasta vanust inimest, on Aafrikast pärit partneriga elu jooksul seksinud 1% eestimaalastest. Lõuna-Või Kesk-Ameerikast pärit isikuga 3%.

«Seks ja küla» igal neljapäeval kl. 21:00 TV3s

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles