John Travolta elas ka 1860. aastatel?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Travolta
John Travolta Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar John Travolta on reinkarnatsiooni uskuva saientoloogiakiriku liige.

Kanadas Ontarios elav vanade fotode kollektsionäär leidis väidetavalt 1860. aastatest pärit foto, millel Travolta olevat oma eelmises elus, kirjutab Daily Mail.

Rohkme kui 150-aasta vanune foto mehest, kes sarnaneb Travoltaga, pandi eBays müüki.

«Mul on see huvitav foto olnud aastaid. Kui vaadata toolil istuja silmi, siis on aru saada, mida ma mõtlen! Ma arvan, et 1860. aastatel tehtud fotol on noor John Travolta. Tegemist on ambrotüübi fotoga ning see on haruldane,» lausus foto omanik.  

Ambrotüüp on nõrgalt alavalgustatud negatiivkujutis klaasil, mis mustale aluspõhjale paigutatuna näib positiivna. Selle fototehnoloogia arvatav leiutaja ja termini autor on James Ambrose Cutting, kes patenteeris meetodi 1854. aastal.

Omaniku sõnul ei ole seda fotot mitte mingil viisil muudetud. See on selge ja kena nagu siis, kui ta üle 150 aasta tagasi tehti.

Arvatakse, et eBays võib selle foto hinnaks kujuneda 50 000 dollarit.

Möödunud nädalal käis meediast läbi, et ka Nicolas Cage võib olla reinkarneerunud.

Väidetavalt olevat Cage olnud vampiir, kes elas USA kodusõja perioodil.

eBays müüki pandud fotol, mis on tehtud 1870. aastate paiku, on näha väga Cage sarnast meest.

Foto alghind internetioksjonil on üks miljon dollarit. Väidetavalt on fotol mees, kes elas USA kodusõja ajal Tennessee osariigis Bristolis.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles