Dokument: Simon Cowelli ei tohi kritiseerida

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: WENN

Muusikamogul Simon Cowellile valmistavad piinlikkust avalikkuse ette lekkinud dokumendid, mille ühes punktis on kirjas, et talendisaate «The X Factor» võistlejatel on keelatud teda kritiseerida.

Popstaarideks pürgijatele mõeldud reeglitega paberid tulid avalikuks selle nädala alguses ning üks klausel keelab Simon Cowelli avalikult kritiseerimist, vahendab WENN.

Dokumentides on ka kirjas, et saate võitja saab plaadilepingu eest 150 000 naela, mitte miljon naela, nagu sageli kiideti.

Cowell tegi lepingutingimusi maha ning tunnistas, et paistab selle valguses silmakirjalikuna.

«Piinlik on alati, kui mingi leping avalikkuse ette jõuab. Mul polnud aimugi, et olen ühes klauslis kirjas. Mind ei või kritiseerida?» oli muusikamogul hämmelduses. «See on arvatavasti maailma kõige kasutum klausel, sest kõik räägivad must halvasti. Ja teate mis? Mul on kama.»

Cowell kaitses võitjale määratud auhinnaraha suurust.

«Võitja saab 150 000 naela ja see on suur hunnik raha. Sinna juurde lisanduvad veel salvestamiskulud, mis jäävad 300 000 ja 500 000 naela vahele, videote eest tahetakse 200 000 naela, reklaam maksab 250 000 ja turustamine 150 000 naela. Meil on võitja ees miljoniline kohustus,» selgitas mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles