Demi Moore ja Ashton Kutcher valmistuvad 300 miljonit dollarit jagama?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashton Kutcher ja Demi Moore
Ashton Kutcher ja Demi Moore Foto: SCANPIX

Kinnitamata andmetel on Demi Moore ja Ashton Kutcher juba kuid lahus elanud.

Seltskonnaekspertide sõnul on paar lahkuminemise äärel ning hakanud juba oma 300 miljoni dollari suurust ühisvara jagama, kirjutab väljaanne Star.

Paar on olnud abielus kuus aastat, kuid nüüd elavad lahus, kuna 33-aastane Kutcher olevat 48-aastast Moore´i petnud.

«Nad on USA erinevatel rannikutel. Kutcher on Los Angeleses seriaali «Two and a Half Men» võtetel. Moore aga töötab New Yorgis oma uue filmi «Magic Mike» kallal,» lausus allikas.

Staaripaarile lähedase allika väitel plaanivad Kutcher ja Moore avalikkuse ees head nägu teha ja koos olla seni kuni nad ametlikult lahutavad.

Allikas lisas, et Kutcheri suhe noore blondi üliõpilasega sai sellele abielule saatuslikuks.

Väidetavalt on Moore ja Kutcheri ühisvara väga suur ning selle tõttu võib jagamine kaua kesta.

Kutcher on kõige kõrgemini tasustatud telenäitleja, saades «Two and a Half Men» osa eest 700 000 dollarit. Kutcheril olevat üle 140 miljoni dollari ja Moore`ile üle 150 miljoni dollari.

Spekulatsioon Kutcheri ja Moore`i suhtekriisi üle algas juba paar aastat tagasi.

Sel nädalal lisas paari lahkumineku spekulatsioonidele hoogu veel see, et Moore on üritustele ilmunud üksinda ning ta on märgatavalt kaalus kaotanud.

Ka andis kahtlustele ainet Moore`i kirjutis Twitteris: «When we are offended at any man's fault, turn to yourself & study your own failings. Then you will forget your anger» (Kui tunned end kellegi poolt solvatuna, vaata, mis vigu sul endal on ja mis vigu teinud oled ning su viha kaob).

Moore´i ja Kutcheri esindajad ei nõustunud staaripaari lahkuminekut kommenteerima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles