«Avameelselt»: kas 40-aastane naine on kui närtsinud lill?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Tiit Mõtus

Seekordne Kanal 2 saade «Avameelselt» rääkis nooruseihalusest ja keskeakriisist.

Ilukirurgiaga tegeleva nina-kõrva-kurguarsti Margus Luhti hinnangul on aeg naise vaenlane.

«Kui nüüd naine, keda võib võrrelda lillega, ei lõhna enam hästi, tema kroonlehed kärbuvad ja lehed on vajunud lonti, siis on raske süüdistada seda, kes peab seda lille endale vaasi viima... Ta ei vii seda endale vaasi,» seletas arst.

Margus on veendunud, et naistel väheneb 40. eluaastaks seksikus ja füüsiline ligitõmme.

Hiljuti 40. juubelit tähistanud näitlejanna Merle Palmiste ei ole aga täheldanud, et tal seksikus kuidagi ajaga väheneks.

Merle arvates sõltub naise närtsimine ja õitsele puhkemine hoopis sellest, kui õnnelik on ta eraelu ja vanusega pole seal midagi pistmist.

«Tore näide on Vilja Savisaar. Ta on ilus ja tark naine, aga see, kuidas ta praegu õitseb ja särab... Ma ei ole teda nii ilusana mitte kunagi näinud. Ta näeb kümme korda parem välja praegu kui kümme aastat tagasi. Nii ilus on vaadata, et armu või ära!» õhkas Palmiste.

«Ikkagi on mõnel inimesel arusaam, et naine, kellega ta on 20 aastat koos elanud on nüüd närtsinud lill vaasis. No vahetagu vett siis!» teatas Siiri Oviir, kelle sõnul on just neljakümnendad parimad aastad.

Hea lugeja, avalda arvamust - kas 40-aastane naine on kui närtsinud lill?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles