Katrin Siska säästunipp: olen loobunud piimast ja vahukoorest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska
Katrin Siska Foto: Jelena Rudi

«Olen tänaseks loobunud piimast ja vahukoorest, paljudest puuviljadest,»  räägib Õhtulehele nüüdseks poliitikasse sukeldunud endine lauljatar ja tänane Lindakivi kultuurikeskuse direktriss Katrin Siska, kuidas on hinnatõus tema tarbimisharjumusi muutnud.

«Paljud inimesed ei osta kalli hinna tõttu enam juustu ning on maha jätnud kohvitamise. Ka suhkur ja koor on täna kordi kallimad,» kinnitab Siska, et hinnatõus on pannud ka teda loobuma mitmetest olmetoodetest.

Sestap kutsub Siska ka Sind hinnatõusu-vastasele piketile, mille ta  korraldab juba sel neljapäeval kl. 11.30-12.00 Toompeal Stenbocki maja ees.

Korraldan seda üksi ja kutsun osalema igat üht, kes tunneb, et soovib ka sel teemal suu lahti teha ja ennast kuuldavaks teha, oma rahulolematust välja näidata kõrge elektri, kütuse ja kaupade hindade osas,» selgitab Katrin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles