Liis Lemsalu: Beyoncé matkimist püüan vältida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib Superstaari" lavatagune melu. Liis Lemsalu jagamas autogramme
"Eesti otsib Superstaari" lavatagune melu. Liis Lemsalu jagamas autogramme Foto: Jelena Rudi

«Eesti otsib superstaari» saatesarja võitja Liis Lemsalu tunnistab, et see on paratamatu, et muusika, mida ta kuulab mõjutab teda.

Mõningate inimeste arvates meenutab Liis Lemsalu esimene singel «Shining Star» Beyoncé.

Lemsalu ütles «Ringvaates», et talle meeldib Beyoncé  muusika. «Ta paistab väljast tore ja sümpaatne inimene,» ütles  Lemsalu «Ringvaates».

«Võib-olla on see paratamatus, et muusika, mida ma kuulan kujundab minu enda laulmise viisi. Aga matkimist püüan vältida,» lisab ta.

Lemsalu arvab, et kõige parem on jääda iseendaks. «Ma arvan, et ma arenen, see laulmine on pikk protsess. Mul ei ole kindlat eesmärki. Ma olen veel välja kujunemata, see on pikk teekond. Püüan kõike võtta rahulikult.»

Novembri lõpus ilmub 2011. aasta «Eesti otsib superstaari» saatesarja võitja Liis Lemsalu omanimeline debüütalbum. Esimese singli «Shining Star» kirjutas Suurbritannia laulukirjutaja Niara Scarlett ning Soome heliloojad Ellen T. ning Kyösti Salokorpi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles