DiCaprio: Kate Winslet on oma põlvkonna andekaim näitlejatar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: Reuters / Scanpix

Näitleja Leonardo DiCaprio oli tüdinenud töötamast koos Kate Winsletiga, oma kaasstaariga filmist «Titanic», kuni taipas, et tegu on «oma põlvkonna parima näitlejatariga».

Paar kehastas 1997. aastal linastunud kassahitis armastajaid ning peatselt astuvad nad taas koos fännide ette – sedapuhku mängivad nad filmis «Revolutionary Road» paarikest, kes üritab 1950. aastate USA äärelinnaeluga toime tulla, vahendab WENN.

DiCaprio tunnistas hiljutises intervjuus, et oli pärast «Titanicu» fenomenaalset edu Winsletiga koostöös suhtes pisut skeptiline, kuid suutis kahtlustest vabaneda ning taas Briti päritolu kaunitariga jõu ühendada.

«Aastate jooksul olen ma mõelnud, et me ei peaks seda enam uuesti tegema ja siis olen endalt küsinud: «Mis? Kas sa oled idioot? Miks sa ei peaks tahtma töötada koos oma põlvkonna parima näitlejatariga?»,» ütles Leonardi DiCaprio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles