«Harry Potteri» filmi koer otsib peremeest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Harry Potteri» filmi koer otsib peremeest
«Harry Potteri» filmi koer otsib peremeest Foto: SCANPIX

Filmis «Harry Potter and the Prisoner of Azkaban» peategelase Harry päästnud saksa lambakoer otsib peremeest.

Sirius Blacki loomalikku vormi Padfooti kehastanud koera Berry pani müüki Briti kaskadöör Paul Thompson, kes ei saa koera enam ülal pidada, kirjutab Huffington Post.

«Oma töö tõttu pean palju reisima. Koer vajab tähelepanu ja ma ei saa seda talle anda. Langetasin raske otsuse, et loobun oma lemmikust, kuid see on koera heaolu huvides,» lausus kaskadöör.  

Praegune omanik pani loomade adopteerimisagentuuri leheküljele üles ka Padfooti CV. Thompson annab ära ka teise koera Porridge`i.

«Ma olen saksa lambakoer ning mu «isa» võttis mu kui olin väga noor. Tegime koos väga põnevaid asju, kuna ta on kaskadöör ja loomade treener. Selle tõttu sain ka mina filmi. Mulle meeldivad inimesed. Mu parim sõber on Porridge, kelle vanus inimelueas mõõdetuna on 13 aastat. Ka Porridge on osalenud filmides. Me mõlemad oleme eakad, kuid siiski elurõõmsad,» seisab kirjutises.

Neid koeri saab adopteerida Briti koerakaitseorganisatsiooni germanshepherdrescue.co.uk kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles