Prantsusmaa esileedi: Nicolas võlus mind ära lillede tundmisega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Bruni-Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy Foto: SCANPIX

Last ootava Prantsusmaa esileedi Carla Bruni-Sarkozy sõnul armus ta president Nicolas Sarkozysse, kuna mees külvas ta sõna otseses mõttes lillede ja lillede kohta käiva informatsiooniga üle.

43-aastase naise sõnul on ta abikaasa lillede suhtes kõige asjatundlikum mees, keda ta teab, kirjutab Daily Mail.

«Kui meie suhe alles algusjärgus oli, viis ta mu Elysee palee aeda ning näitas seal olevaid lilli. Ta teadis kõigi nende nime. Ta teadis ka nende teaduslikke ladinakeelseid nimetusi. Detaile tulpide ja rooside kohta,» meenutas esileedi.

Bruni-Sarkozy sõnul olevat ta endamisi mõelnud, et ta tahab selle mehega abielluda, kuna mees teab lillede kohta väga palju, hoolimata sellest, et on president.

Kuni siiani rääkis esileedi, et armus oma mehesse ühel Pariisis toimunud lõunasöögil.

Prantsusmaa nüüdne esipaar abiellus pärast 80 päeva koos olemist 2008. aasta veebruaris.

Avalikkus teadis, et presidendi hobiks on tervisejooks, jalgrattaga sõitmine ning markide kogumine. Kellegi ei olnud enne esileedi paljastust aimu, et ta aianduse vastu huvi tunneb.

Bruni-Sarkozy sõnul on ta raseduse ajal pisut ebausklik ning selle tõttu ei soovi ta lapsest palju rääkida. Samuti elu luba ta oktoobris sündivat last pärast sündi pildistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles