Diana Arno: õige mees aitab naisel areneda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno
Diana Arno Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Miss Estonia 2009 Diana Arno (27) suhteseis on hetkel vallaline. Kaunitar rääkis Buduaarile, et õige mees on see, kes aitab naisel areneda ning enim hindab mehes enesekindlust, ambitsioonikust, mehelikkust ning laia silmaringi.

Pärast pikka püsisuhet naudb Diana vallalise elu. «Olin piisavalt kaua püsisuhtes, nüüd tunnen, et oleks vaja natuke ainult iseendale elada, leida aega oma sõpradele ja vanematele. Otsus üksinda olla on minu enda valik ja mul pole olnud põhjust seda kahetseda. Muidugi ei plaani ma elu lõpuni üksi jääda – see on lihtsalt praegune etapp minu elus.» 

Mis paneb Dianat tänaval mehele järele vaatama? «Ma ei vaata tänaval mehi. Alles siis märkan juhuslikku meest, kui tajun, et mind on märgatud,» vastab ta. Kaunitar hindab mehes selliseid omadusi nagu näiteks enesekindlus, võime pühenduda, ambitsioonikus, mehelikkus ja lai silmaring. «Õige mees aitab naisel areneda,» lisab ta.

Pereemana näebki Diana end vaid siis, kui leiab enda kõrvale selle õige mehe!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles